K

Ondersteuning

Ondersteuning bij bestaande trainingen

Weerbaar Groningen biedt ook ondersteuning bij bestaande trainingen en cursussen. Zo verzorgen wij ook deeltrainingen in samenwerking met anderen. U kunt hierbij denken aan (algehele) coördinatie, rollenspelen, trainingsacteurs en rechts-en wetskennis.

Geeft u trainingen, workshops en cursussen op vlak van:

N

Professionele weerbaarheid

N

Conflictpreventie & beheersing

N

Agressietraining

N

Persoonlijke beveiliging

N

Ondersteuning bij cursussen, trainingen en workshops van derden

K

Wij kunnen u helpen

Weerbaar Groningen helpt graag mee!

Door jarenlange ervaring in verschillende segmenten van de beveiligingsbranche. Zowel op uitvoerend, als op training en coachingsvlak zijn we de ideale trainingsacteurs en opleiders.

We weten hoe te handelen. Daar we zelf al voor ontelbare situaties hebben gestaan waarin verbale of fysieke agressie of conflicten centraal stonden. We kunnen situaties naspelen. We kunnen bijdragen aan extra voorbeelden van praktijksituaties.

Zodat u met onze verbale en fysieke input een nog betere cursus, training of workshop kan geven. In detail gericht op de noden en wensen van uw klanten.

Overleg daarom met ons wat de mogelijkheden zijn. Zo u wilt kunnen wij ook voor u een trainingsruimte verzorgen.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Wij bieden uw organisatie uiterst vakkundige en ervaren beveiligingsspecialisten.

Hierdoor kunnen we uw cursisten op maat gemaakte en levensechte situaties bieden. Onze beveiligingsspecialisten zijn door hun jarenlange ervaring in diverse sectoren van de beveiligingsbranche uiterst kundige docenten. Niet alleen spelen we situaties na, we bieden de cursisten ook waardevolle feedback na het afronden van de oefeningen.

Als trainingsacteur werken we graag met u samen, om er op een prettige en professionele manier een uiterst waardevolle cursus van te maken. Door oefeningen te doen met levensechte trainingsacteurs zorgen we er samen voor dat uw cursist nieuwe praktijkervaringen kan opdoen. Met andere woorden de theorie kan omzetten in de praktijk.

Heeft u zelf wensen en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan gerust contact met ons op.

Ondersteuning

Enkel ervaren specialisten

Feedback naar cursisten

Ondersteuning